Indlæser

OBS - OBS - OBS - OBS - OBS
ALHVOR er solgt pr 1/7-2019 til Charmor-Rosetter


Kun fantasien sætter grænser!

Hej og velkommen til vores verden… ALHVOR!

Vi har lavet luksus rosetter siden 2010 - og sætter en stor ære i at levere en smuk og anderledes roset til konkurrencedygtige priser.

ALHVOR er en professionel dansk virksomhed som har specialiseret sig bl.a. indenfor design af smukke og anderledes rosetter til konkurrencer, dyrskuer eller andre festlige begivenheder.

Vores rosetter er lavet af en lækker blød enkeltvævet satinbånd. Materialet er så blødt at det ikke krøller så let, hvilket er til stor fordel ved opbevaring i kasser og lignende.

Rosetterne  er designet, plisseret og samlet i egen systue i Pindstrup, Djursland. Den eneste arbejdskraft købt i udlandet er selve vævningen af satinbåndet, idet vi i Danmark ikke har væverier som specialisere sig på dette område.

Vi er også de første i Danmark der specialiserede sig i at få rosetten til at ligne en million i form af udsmykning af rhinstens-ringe/haler og sten-drys med enten Swarovski eller Preciosa sten eller kæder.

Vi har et stort udvalg af bånd-farver. Ligeledes har vi specialiseret os i at bruge specialbånd såsom tartan, laze og printet bånd

På denne side samt Facebookside, lægger vi jævnligt billeder ind med farvekombinationer af de forskellige roset modeller vi fører. Og vi ville også elske at se billeder fra jeres arrangement hvor en ALHVOR roset er brugt.

Mange tak og god shopping

OBS - OBS - OBS - OBS - OBS
ALHVOR er solgt pr 1/7-2019 til Charmor-Rosetter
Printet bånd efter eget ønske

Bordkort

Bling for alle pengene

 

Hotte emner
D405B

D405B

Mere
Glamour

Glamour

Mere