Indlæser

Swarovski

Er ligesom Preciosa et af de førende rhinstensproducenter af højeste kvalitet.
Stenene er meget flotte og brugt i mange forskellige henseender. Specielt i danse-verdenen.

Swarovski er på højde med Preciosa.

Lidt kort historie om Swarovski
Det begyndte i 1895, da Daniel Swarovski grundlagde Swarovski med hjælp fra Franz Weis og Armand Kossmand. Selskabet var en enorm succes, og snart strakte arbejdet sig i en lang række områder som produktion af optiske produkter, slibemidler og slibeværktøj, opskæring af krystaller og fremstilling af dekorative sten lavet af krystal. Disse var for det meste anvendt til smykker og i modebranchen, som lysekrone dele, som tilbehør og som perler og pynt til påklædning. 
Først i 1913 stod Swarovskis produktionsanlæg færdigt. I årene mellem 1908 og 1913 brugte Daniels sønner, Wilhelm, Friedrich og Alfred på at lave en perfekt formlen for fejlfri krystal.
Aurora Borealis var den næste innovation i krystal modeverdenen i 1956. Krystaller var belagt med et næsten umærkeligt lag af metal til at give stenen en regnbue funklende farver. Manfred Swarovski, Daniel's barnebarn arbejdede sammen med Christian Dior for at gøre denne proces perfekt.

I 1977 blev indførelsen af et nyt materiale, starten til at skabe en ny syntetisk sten. Cubic Zirconia er en efterlignings sten, der bedst matcher en naturlig sten i gnistre og glans. Enhver kunne nu bære disse diamant simulatorer.

Hotte emner
D405B

D405B

DKK 28,00

Mere
Glamour

Glamour

DKK 44,00

Mere